Te Gek op je Werkplek – 1ste editie

Inspiratiebijeenkomst door 10 te gekke ondernemers

Op 31 oktober vond de eerste editie plaats van TeGekopjeWerkplek. Een initiatief van 10 lokale onderneemsters. Een te gekke werkplek werd belicht vanuit 10 verschillende invalshoeken. De deelnemers aan het event kregen daardoor een goed beeld hoe zij de werkplek te gekker kunnen maken.

Flex&Connect was de inspirerende locatie waar dit event plaatsvond. Deelnemers proefden direct de unieke sfeer van deze groene werkomgeving. Naast flexplekken en vergaderruimtes kunnen daar ook events en borrels georganiseerd worden.

3 inspiratiesessies

3 verschillende thema’s stonden centraal tijdens het event ‘de werkplek’, ‘fysiek en mentaal gezond’ en ‘de ideale medewerker’. Naast de verdieping op de onderwerpen werd de interactie door de deelnemers erg gewaardeerd. Door de kleinschalige opzet leent het event zich hier goed voor.

Positieve reacties

Met een gemiddelde cijfer 8 zijn de organisatoren erg tevreden met de waardering van het event. Enkele reacties van de deelnemers:

In korte tijd veel gehoord’, ‘Te weinig tijd!, ‘Zeer interessant, goede combinaties van onderwerpen’, ‘Goede opzet, erg leuke en goed aansluitende thema’s ‘

Afsluiten met een borrel en een goedgevulde goodie bag.

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt:

Thijs Appel van Effingo-reclame voor het bedrukken en sponsoren van de tassen. Inge Walt van 10 Pics voor het maken van de foto’s tijdens het event.

2e editie op

Vanwege het succes staat er een tweede editie gepland op donderdag 26 maart 2020. Aanmelden kan via info@tegekopjewerkplek.nl