TeGekOpJeWerkplek, 2e editie

Na het succes van de 1e editie kon de 2e editie niet uitblijven. Hij wordt gehouden op 26 maart 2020.

Elke werkgever kent de uitdaging van het vinden en binden van geschikte medewerkers. Medewerkers die met plezier werken en vitaal zijn, zodat ze op een gezonde manier inzetbaar blijven en wendbaar zijn voor veranderingen.

Antwoorden, misschien nog meer vragen en bovenal inspiratie vind je tijdens de 3 inspiratiesessies van de 10 organiserende ondernemers en de andere deelnemers.

3 inspiratiesessies

Tijdens de 3 inspiratiesessies word je als werkgever geprikkeld, bijgepraat en uitgedaagd om een te gekke werkplek te creƫren.

Sessie 1 gaat over de werkplek: wat kan je doen om de werkplek fysiek in te richten tot een te gekke werkplek?

Sessie 2 gaat over fysiek en mentaal gezond: hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers vitaal blijven tijdens en buiten werktijd?

Sessie 3 gaat over de ideale medewerker: hoe zorg je ervoor dat je medewerkers aan je bedrijf bindt?

Feedback van 1e editie:

“Goede opzet, erg leuke en goed aansluitende thema’s”

Deelnemen

Het event vindt plaats op donderdagmiddag 26 maart van 14.30 uur tot 17.45 uur. We sluiten het event af met een hapje en een drankje. De locatie is Flex & Connect, Hobbesteeg 4 in Beverwijk.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via: info@tegekopjewerkplek.nl en via 06-46 28 55 69 (Cecile van der Kolk – I.D. Binnenhuisarchitectuur).

Meer informatie

De komende periode zullen we op social media meer info delen over de inspiratiesessies en de ondernemers die het event verzorgen. Mocht je meer willen weten, kan je altijd contact opnemen met een van tien ondernemers (zie pagina ’10 ondernemers’).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.