Het 2e event op 29 sept gaat door!

Afgelopen maart zaten we in spanning. De maatregelen omtrent Covid werden steeds meer aangescherpt. Opschuiven van het event was de enige logische keuze.

29 september wordt de volgende datum. Een datum verder op in de tijd, dan zitten we wel goed! Dat was toen de gedachte.

Niet wetende dat er een nieuwe realiteit zou ontstaan. Een realiteit waarmee een te gekke werkplek in een ander daglicht komt te staan.

In een ander jasje

We vinden het te gek dat het event doorgaat en tegelijkertijd beseffen we ons dat het bijzonder is en niet vanzelfsprekend. Om invulling te geven aan een te gekke werkplek is het van belang om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en oude gewoontes los te laten. Dit geldt ook voor ons event. 

De locatie Flex&Connect hebben we voor nu los gelaten. De locatie van het 2e event is het BHV-oefencentrum.  Ook in Beverwijk. Hier kunnen wij iedereen gastvrij en Corona-proof ontvangen. Een te gek event is ook een gezond event! 

De opzet van het programma is hetzelfde. Met de inhoud spelen we  in op de actualiteit dat effect heeft op een te gekke werkplek. Door de indeling is er fysiek voldoende ruimt en blijft er ruimte voor interactie. Het leren van elkaar is een waardevolle effect. Ook zorgen we ervoor dat er gelegenheid is om te netwerken. Inspireren, leren en netwerken zijn de pijlers van TeGekopjeWerkplek. 

De workshops

Op het programma staan 3 workshops. Als deelnemer zal je aan elke workshop deelnemen. De thema’s zijn:

1. De werkplek – Hoe richt ik mijn werkvloer in om de werkomstandigheden en het werkplezier voor mijn werknemers te optimaliseren?
2. Fysiek en mentaal gezond! – Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat je medewerkers fysiek en mentaal gezond worden en blijven?
3. De ideale medewerker – Een te gek streven? Hoe zorg je er als werkgever voor dat de werkplek zo ideaal mogelijk is voor jouw medewerkers?

Het programma

14.30 – 15.00 uur: ontvangst deelnemers

15.00 – 15.30 uur: welkomstwoord en ronde 1 workshops

15.35 – 16.00 uur: ronde 2 workshops

16.05 – 16.35 uur: ronde 3 workshops en toelichting vervolgprogramma

 16.35 – 16.45 uur: presentatie Maurice Meijer – BHV-oefencentrum

16.45- 17.15 uur: speeddate

17.15 –  17.45 uur: netwerken

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan TeGekopjeWerkplek meld je aan via info@tegekopjewerkplek.nl .

Te gekke groet,

Marieke Kalverda, Tineke Hopman, Yvette Schoorl, Irene Epe, Elisa Jansen, Cecile van der Kolk, Jessica Harmens, Marielle Beentjes,  Miranda Winters