De 2e editie in een aangepaste opzet

In maart moesten we het event verzetten en vandaag was de nieuwe dag. Ver weg in de tijd, dachten we toen. Met zo’n ruime marge zit het wel goed.

Niet wetende dat we opnieuw ingehaald zouden kunnen worden door de tijd.

We hadden veel voorbereiding gestoken in de nieuwe opzet van het event, zodat we het op een verantwoorde wijze door konden laten gaan. Twee ondernemers vanuit de organisatie konden er op het laatste moment uit voorzorg niet bij zijn, helaas! 

Zorgvuldigheid

Een persconferentie, een dag, voordat het event wordt gehouden, zorgt voor spanning. Vanzelfsprekend dat het doorgaat, is het niet. Het tempert het enthousiasme. We staan nog nadrukkelijker stil bij de risico’s en de maatregelen en maken een zorgvuldige afweging.

Met de strikte toepassing en opvolging van alle maatregelen is het een geslaagd event geworden. Alle aanwezigen hebben hun verantwoordelijkheid hierin genomen. 

Het Corona-effect op de te gekke werkplek

De actualiteit vormde meteen aanleiding voor mooie discussies en inzichten. Het inspelen op de veranderende werksituatie wordt versterkt door het Corona-effect. Leren door inzicht te krijgen in elkaars problematiek en aanpak. Naast de ideeën van de 9 organiserende ondernemers die gepresenteerd werden in de 3 verschillende sessies.

Maurice Meijer van het BHV-oefencentrum vertelde de deelnemers de nut en noodzaak van goede BHV-trainingen. We zijn het BHV-oefencentrum zeer erkentelijk voor het gastvrije ontvangst.

Na afloop van de sessies was er een speeddate zodat de deelnemers elkaar onderling beter leerden kennen. De tijd was veel te kort! ; hoorden we terug. Dan was de opzet geslaagd.

Onder het genot van heerlijke hapjes van Flex&Connect en een drankje werd de middag afgesloten.

We kijken terug op een geslaagd event. Met, en ondanks de Corona-maatregelen hebben we laten zien waar onze expertises liggen om een te gekke werkplek te creëren.

Van links naar rechts: Irene Epe, Marielle Beentjes, Jessica Harmens, Miranda Winters, Tineke Hopman, Cecile van der Kolk, Yvette Schoorl. Afwezig: Marieke Kalverda, Elisa Jansen.