Zit jouw medewerker centraal?

TeGekopjeWerkplek organiseert dit jaar haar 3e editie van het jaarlijks event.

‘Zet je medewerker centraal? ‘ dekte niet de lading van het event. ‘Zit je medewerker centraal?’ is het thema geworden.

Als te gekke werkgever wil jij graag dat jouw medewerkers centraal zitten (of staan) in jouw bedrijf. Dat betekent fysiek én ook vanuit het oogpunt van bedrijfsvoering.

De menselijke waarde

De menselijke waarde (human capital) vormt een belangrijk onderdeel van de sociale waarde van de organisatie. Door de krappe arbeidsmarkt en de uitdagende, onzekere tijd waarin we leven staat de menselijke waarde onder druk. Het zorgt in sommige branches voor uitval van reguliere dienstverlening.

Jouw medewerkers vormen ook de sleutel tot succes. Hoe en wat kan je nog meer doen, zodat de medewerker centraal zit in jouw organisatie? De werkplek als plek waarin mensen met plezier werken en waarbij ze hun talenten kunnen inzetten om een verschil te maken.

Op 6 oktober ben je deelgenoot van een interactieve middag met collega-ondernemers uit diverse branches. Met elkaar ga je in gesprek over een diversiteit aan relevante onderwerpen en consulteer je de zes experts van TeGekopjeWerkplek.

Interactie & fun!

Met nieuwe inzichten en relaties stap je de deur uit. Je kijkt terug op een middag met veel interactie en een leuk spel rondom het thema ‘Zit je medewerker centraal!’. Een middag die om is gevlogen en waarbij fun en leren hand-in-hand zijn gegaan.

Deelname

Tot 1 augustus geldt de early-bird prijs van € 99,=. Daarna geldt de reguliere prijs van € 125,= . Inschrijven kan via deze website of meld je aan via info@tegekopjewerkplek.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.