Te Gekke fotoshoot

We hebben een te gekke fotoshoot gehad bij de prachtige locatie van Miranda Winters in het Oude administratiegebouw in Castricum. Het was een klein feestje. Helaas kon Elisa Jansen er niet bij aanwezig zijn.

Inspiratiesessie april was een succes.

“Vergroot jouw online impact”

Met Miranda Winters- Mens en Waarde & Jessica Harmens -De Stemcoach

Dinsdag 20 april vond de tweede inspiratiesessie van dit jaar online plaats met een groep enthousiaste deelnemers. Thema’s zoals je stemgebruik, houding en indruk op het scherm passende de revue.

Klik hier voor meer inspiratiesessies.

De 2e editie in een aangepaste opzet

In maart moesten we het event verzetten en vandaag was de nieuwe dag. Ver weg in de tijd, dachten we toen. Met zo’n ruime marge zit het wel goed.

Niet wetende dat we opnieuw ingehaald zouden kunnen worden door de tijd.

We hadden veel voorbereiding gestoken in de nieuwe opzet van het event, zodat we het op een verantwoorde wijze door konden laten gaan. Twee ondernemers vanuit de organisatie konden er op het laatste moment uit voorzorg niet bij zijn, helaas! 

Zorgvuldigheid

Een persconferentie, een dag, voordat het event wordt gehouden, zorgt voor spanning. Vanzelfsprekend dat het doorgaat, is het niet. Het tempert het enthousiasme. We staan nog nadrukkelijker stil bij de risico’s en de maatregelen en maken een zorgvuldige afweging.

Met de strikte toepassing en opvolging van alle maatregelen is het een geslaagd event geworden. Alle aanwezigen hebben hun verantwoordelijkheid hierin genomen. 

Het Corona-effect op de te gekke werkplek

De actualiteit vormde meteen aanleiding voor mooie discussies en inzichten. Het inspelen op de veranderende werksituatie wordt versterkt door het Corona-effect. Leren door inzicht te krijgen in elkaars problematiek en aanpak. Naast de ideeën van de 9 organiserende ondernemers die gepresenteerd werden in de 3 verschillende sessies.

Maurice Meijer van het BHV-oefencentrum vertelde de deelnemers de nut en noodzaak van goede BHV-trainingen. We zijn het BHV-oefencentrum zeer erkentelijk voor het gastvrije ontvangst.

Na afloop van de sessies was er een speeddate zodat de deelnemers elkaar onderling beter leerden kennen. De tijd was veel te kort! ; hoorden we terug. Dan was de opzet geslaagd.

Onder het genot van heerlijke hapjes van Flex&Connect en een drankje werd de middag afgesloten.

We kijken terug op een geslaagd event. Met, en ondanks de Corona-maatregelen hebben we laten zien waar onze expertises liggen om een te gekke werkplek te creëren.

Van links naar rechts: Irene Epe, Marielle Beentjes, Jessica Harmens, Miranda Winters, Tineke Hopman, Cecile van der Kolk, Yvette Schoorl. Afwezig: Marieke Kalverda, Elisa Jansen.

Het 2e event op 29 sept gaat door!

Afgelopen maart zaten we in spanning. De maatregelen omtrent Covid werden steeds meer aangescherpt. Opschuiven van het event was de enige logische keuze.

29 september wordt de volgende datum. Een datum verder op in de tijd, dan zitten we wel goed! Dat was toen de gedachte.

Niet wetende dat er een nieuwe realiteit zou ontstaan. Een realiteit waarmee een te gekke werkplek in een ander daglicht komt te staan.

In een ander jasje

We vinden het te gek dat het event doorgaat en tegelijkertijd beseffen we ons dat het bijzonder is en niet vanzelfsprekend. Om invulling te geven aan een te gekke werkplek is het van belang om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en oude gewoontes los te laten. Dit geldt ook voor ons event. 

De locatie Flex&Connect hebben we voor nu los gelaten. De locatie van het 2e event is het BHV-oefencentrum.  Ook in Beverwijk. Hier kunnen wij iedereen gastvrij en Corona-proof ontvangen. Een te gek event is ook een gezond event! 

De opzet van het programma is hetzelfde. Met de inhoud spelen we  in op de actualiteit dat effect heeft op een te gekke werkplek. Door de indeling is er fysiek voldoende ruimt en blijft er ruimte voor interactie. Het leren van elkaar is een waardevolle effect. Ook zorgen we ervoor dat er gelegenheid is om te netwerken. Inspireren, leren en netwerken zijn de pijlers van TeGekopjeWerkplek. 

De workshops

Op het programma staan 3 workshops. Als deelnemer zal je aan elke workshop deelnemen. De thema’s zijn:

1. De werkplek – Hoe richt ik mijn werkvloer in om de werkomstandigheden en het werkplezier voor mijn werknemers te optimaliseren?
2. Fysiek en mentaal gezond! – Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat je medewerkers fysiek en mentaal gezond worden en blijven?
3. De ideale medewerker – Een te gek streven? Hoe zorg je er als werkgever voor dat de werkplek zo ideaal mogelijk is voor jouw medewerkers?

Het programma

14.30 – 15.00 uur: ontvangst deelnemers

15.00 – 15.30 uur: welkomstwoord en ronde 1 workshops

15.35 – 16.00 uur: ronde 2 workshops

16.05 – 16.35 uur: ronde 3 workshops en toelichting vervolgprogramma

 16.35 – 16.45 uur: presentatie Maurice Meijer – BHV-oefencentrum

16.45- 17.15 uur: speeddate

17.15 –  17.45 uur: netwerken

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan TeGekopjeWerkplek meld je aan via info@tegekopjewerkplek.nl .

Te gekke groet,

Marieke Kalverda, Tineke Hopman, Yvette Schoorl, Irene Epe, Elisa Jansen, Cecile van der Kolk, Jessica Harmens, Marielle Beentjes,  Miranda Winters 

Tips in coronatijd – 2

Vanaf afgelopen maart leven & werken we met het Coronavirus. Of het went? Dat is lastig te beantwoorden. Maar dat het nodig is, dat is duidelijk. Good vibes tijdens deze periode, dat vinden we zeker belangrijk!

Daarom hebben we weer 5 ‘Tips in coronatijd” voor jullie om het” te gekke” gevoel vast te houden. Ook deze tips zijn weer van de verschillende Te gek op je Werkplek-ondernemers, uit verschillende vakgebieden.

Een te gekke groet en blijf gezond & positief!

Tips in Coronatijd

We raken al een beetje gewend aan het leven en werken met het Coronavirus. Vaak werken we vanuit huis en kunnen we langzaam aan weer een beetje naar buiten en gaan sporten.

Toch levert deze periode steeds weer nieuwe situaties en roept het vragen op. Bijvoorbeeld hoe het straks gaat als we – voor een deel- weer naar kantoor mogen. En hoe blijf jezelf fysiek en mentaal gezond?

We geven je graag wekelijks een “Tip in coronatijd” vanuit de verschillende invalshoeken van de 10 ondernemers. Want juist in deze tijd streven we naar een te gekke werkplek.

Een te gekke groet & blijf gezond!

TeGekopJeWerkplek – dinsdag 29 september 2020

De nieuwe datum voor TeGekopJeWerkplek is dinsdag 29 september.

Het tijdstip is ongewijzigd: 14.30 – 17.45 uur

Als je je al aangemeld hebt, heb je een e-mail ontvangen met de nieuwe datum.

Als je op 26 maart niet in de gelegenheid was en je wilt je nu aanmelden voor 29 september, dan kan dat via: info@tegekopjewerkplek.nl

Wij staan te trappelen voor de 2e editie en kijken er erg naar uit. Wij hopen dat het ‘gewone’ leven zo snel mogelijk weer hervat kan worden en dat het Corona-virus zich niet verder verspreid. Sterkte de komende tijd en hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid op dinsdag 29 september.

Te gekke groet, Marieke, Elisa, Cecile, Irene, Tineke, Jessica, Yvette, Marielle, Sandy en Miranda

TeGekopjeWerkplek – afgelast

De 2e editie van TeGeopjeWerkplek op 26 maart is afgelast om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Het event zal nu plaatsvinden na de zomervakantie. Een datum laten we zo snel mogelijk weten.

We wensen iedereen sterkte in deze bijzondere tijd.

Programma 26 maart 2020

Inloop

De inloop is vanaf 14.30 uur bij Flex en Connect aan de Hobbesteeg 4 in Beverwijk.

De workshops

De workshops bestaan uit 3 sessies:

1. De werkplek – Hoe richt ik mijn werkvloer in om de werkomstandigheden en het werkplezier voor mijn werknemers te optimaliseren?
2. Fysiek en mentaal gezond! – Hoe kun je als werkgever ervoor zorgen dat je medewerkers fysiek en mentaal gezond worden en blijven?
3. De ideale medewerker – Een te gek streven? Hoe zorg je er als werkgever voor dat de werkplek zo ideaal mogelijk is voor jouw medewerkers?

Planning

14.30 – 15.00 uur: inloop
15.00 – 15.10 uur: centrale opening
15.15 – 15.40 uur: workshop 1
15.45 – 16.10 uur: workshop 2
16.15 – 16.40 uur: workshop 3
16.45 – 16.55 uur: afsluiting
16.55 – 17.45 uur: vragen/netwerken/hapje en drankje

Deelnemen

Deelname aan het event is gratis. Als je wilt deelnemen, meld je dan aan via info@tegekopjewerkplek.nl