Te Gek op je Werkplek

Inspiratiebijeenkomst door 10 te gekke ondernemers


Op 31 oktober vond de eerste editie plaats van TeGekopjeWerkplek. Een initiatief van 10 lokale onderneemsters. Een te gekke werkplek werd belicht vanuit 10 verschillende invalshoeken. De deelnemers aan het event kregen daardoor een goed beeld hoe zij de werkplek te gekker kunnen maken.

De inspirerende middag in opgedeeld in 3 sessies waarbij de 10 onderneemsters, ieder op hun eigen vakgebied, de deelnemers kort prikkelen wat je kunt doen om een te gekke werkplek te creëren. Waar bestonden die sessie dan uit?

3 inspiratiesessies


3 verschillende thema’s stonden centraal tijdens het event ‘de werkplek’, ‘fysiek en mentaal gezond’ en ‘de ideale medewerker’. Naast de verdieping op de onderwerpen werd de interactie door de deelnemers erg gewaardeerd. Door de kleinschalige opzet leent het event zich hier goed voor. 

Positieve reacties

Met een gemiddelde cijfer 8 zijn de organisatoren erg tevreden met de waardering van het event. Enkele reacties van de deelnemers:

‘In korte tijd veel gehoord’, ‘Te weinig tijd!, ‘Zeer interessant, goede combinaties van onderwerpen’, ‘Goede opzet, erg leuke en goed aansluitende thema’s ‘

Afsluiten met een borrel en een goedgevulde goodie bag.

Helaas is de tweede editie op 26 maart i.v.m. corona afgelast. De nieuwe datum voor de 2de editie staat gepland op dinsdagmiddag 29 september 2020.

Aanmelden kan via info@tegekopjewerkplek.nl

Volg ons via LinkedIn, Instagram of Facebook.